OM MEDIEHUSET

Mediehuset Ingeniøren A/S står bag en række medier, der er kendt for deres høje troværdighed, stærke læserforankring og udprægede faglige profil.

Huset blev etableret i 1892 og driver i dag publicistvirksomhed på et forretningsmæssigt grundlag. Den redaktionelle linje er uafhængig af økonomiske, politiske og foreningsmæssige interesser.

Et samarbejde med Mediehuset Ingeniøren giver adgang til attraktive professionelle målgrupper via vores stærke medier og produkter.
 

 • INGENIØREN er Danmarks største og førende nyhedsmedie inden for teknologi og naturvidenskab. Avisen er Mediehuset Ingeniørens traditionelle flagskib, som giver læserne uddybende og perspektiverende viden om den teknologiske udvikling og aktuelle samfundsmæssige forhold.
   
 • ING.DK holder ingeniører og andre teknologiinteresserede opdateret gennem daglige nyheder.  Det har vi gjort siden 1994, hvor Ing.dk var Danmarks første netmedie.
   
 • VERSION2.DK er landets førende netnyhedsmedie for it-professionelle. Version 2 blev lanceret i 2006 og er det eneste it-site, som også tilbyder jobs til sine brugere.
   
 • JOBFINDER.DK er Danmarks største jobportal målrettet ingeniører og tilsvarende teknologispecialister. Flere funktioner på sitet forbinder virksomheder og kandidater.
   
 • CAPAX RECRUITMENT - huset er medejer af Capax Recruitment, som har speciale i headhunting af ingeniører og it-specialister.
   
 • EVENTS & MESSER - Mediehuset Ingeniøren arrangerer specialiserede events og messer for vores professionelle målgrupper; herunder jobmesser og fagmesser.